Om meg

Dette eteute-prosjektet startet 13.mars 2020 da jeg plutselig fikk ekstra fritid i forbindelse med noen ukers koronapermittering. Det resulterte i en instagramkonto og kokebok om turmat og matlaging ute. Og så nettside, kursvirksomhet og en liten nettbutikk. Læringskurven har vært bratt og utfordrende, og veldig gøy! Den første kokeboka solgte 3000 eksemplarer...

 

Nå er kokebok nr 2 ute!

 

I min verden er det det av til veldig kort avstand mellom tanke og handling. Noe som resulterer i at jeg stadig får bli med på mange spennende prosjekter! 

 

 

 

Den Norske Turistforening: Kursholder fersking i friluft i prosjektet "Dugnad som arbeidspraksis" i henholdsvis Haugesund og kirkenes

 

Gladmatfestivalen i Rogaland: Gourmet på bål to år på rad i samarbeids med Stavanger Turistforening

 

Norsk Fjellfestival på Åndalsnes: Goumet på bål og familievennlig bålmat

 

Bibliotekene vest i Agder: Friluftsprosjekt med matlaging ute sammen med bar i ulike aldre på 5 lokasjoner i Agder

 

"Snuitide": Et digitalt læringsverktøy til friluftsliv i videregående skole, der jeg har bidratt i kapitler om mat og nyttevekster

 

Tranøy Fyr: Fått reise til vakre Hamarøy og hatt kurs i bålmat, mat på stormkjøkken, teambuilding og foredrag

 

Norsk Friluftsliv: Kursholder for "Turmat fra hele verden" der turmat er en inkluderingsaktivitet

 

Stavanger Turistforening: Kursholder i pilotprosjektet "Dugnad som sprsåkpraksis", med diverse kurs i matlaging på bål for ulike grupper.

 

Norges Sopp- og Nyttevekstforbund: Ble uteksaminert som nyttevekstkyndig 2021. Pluss kurs og workshop med matlaging

 

 

Og masse annet spennede:

  • 3-retters bålgourmet med Friluftsbua, Lampeland
  • 3-retters bålmat for barnefamilier med Friluftsbua, Lampeland
  • 3 retters bålgourmet på Gladmatfestivalen 
  • 3-retters bålgourmet på Norsk Fjellfestival, Åndalsnes
  • 3-retters bålmat for barnefamilier på Norsk Fjellfestival, Åndalsnes
  • 3-retters bålmat med Stavanger Turistforening
  • 3-retters bålmat med DNT Sør
  • Flere ferskingkurs inkludert matlaging på stormkjøkken for Stavanger Turistforening
  • 5 nyttevekstvandringer inkludert matlaging med Plukk Studer Spis, Sopp og Nyttevekstforbundet
  • 3- retters bålgourmet for firma (Lyse, Equinor, Densiq)
  • 5-retters bålmat for selgere av Gatemagasinet Asfalt (frivillig), tenkt som en tradisjon da dette var veldig koselig for alle parter
  • NRK Opptur 19.september, sendte reportasje om bålmat for Gatemagasinet Asfalt selgerne
  • Godkjent Nyttevekstkyndig gjennom Sopp og Nyttevekstforbundet
  • Foredrag om matlaging ute for Jærsoppen sammen med Gunn Grefstad
  • Adventsbål med bålgløgg og bålpepperkaker pluss underholdning
  • Bidragsyter til  et læringsverktøy om mat på tur; Snuitide
  • Bålmat og friluftsprosjekt med Bibliotekene vest i Agder
  • Bålmat med Barnas Turlag Kongsberg
  • Tang og tarekurs med matlaging sammen med Gunn Grefstad
  • Bålmat og nyttevekstvandring på Tranøy Fyr 
  • Kurs for barn og voksne under Sankefestivalen på Hjelmeland
  • Foredrag på årsmøtet til Jæren Turlag