Om meg

Dette eteute-prosjektet startet 13.mars 2020 da jeg plutselig fikk ekstra fritid i forbindelse med noen ukers koronapermittering. Det resulterte i en instagramkonto og kokebok om turmat og matlaging ute. Og nå nettside, kursvirksomhet og en liten nettbutikk. 

Læringskurven har vært bratt og utfordrende, og veldig gøy!

 

Det har blitt noen bålmat-kvelder og kurs etterhvert. Sommeren 2021 har jeg deltatt med 3-retters bålmat-kurs på både Gladmatfestivalen i Rogaland og Norsk Fjellfestival på Åndalsnes. Spennende og kjempegøy!

 

Høsten 2021 kom med nye opplevelser, blant annet deltakelse i radioprogrammet opptur på NRK1, et inkluderingsprosjekt sammen med Norsk Friluftsliv & Stavanger Turistforening.

 

I løpet av vinteren og våren 2022 har jeg skrevet kapitlet om mat på tur til et digitalt læringsverktøy "Snuitide" som skal brukes til undervisning i friluftsliv i videregående skole. Det ble lansert august 2022.

 

Jeg har kontakt med fyrinnen på Tranøy Fyr i Nordland og har hatt teambuilding og bålmat våren 2022, og skal opp igjen i september for å ha kurs og foredrag.

 

I min verden er det det av til veldig kort avstand mellom tanke og handling. Noe som resulterer i at jeg stadig havner borti nye prosjekter og blir kjent med veldig mange flotte folk i ulike bransjer.

 

Større prosjekter så langt:

  • 3-retters bålgourmet med Friluftsbua, Lampeland
  • 3-retters bålmat for barnefamilier med Friluftsbua, Lampeland
  • 3 retters bålgourmet på Gladmatfestivalen 2021
  • 3-retters bålgourmet på Norsk Fjellfestival, Åndalsnes
  • 3-retters bålmat for barnefamilier på Norsk Fjellfestival, Åndalsnes
  • 3-retters bålmat med Stavanger Turistforening
  • 3-retters bålmat med DNT Sør
  • Flere ferskingkurs inkludert matlaging på stormkjøkken for Stavanger Turistforening
  • 5 nyttevekstvandringer inkludert matlaging med Plukk Studer Spis, Sopp og Nyttevekstforbundet
  • 3- retters bålgourmet for firma (Lyse, Equinor, Densiq)
  • 5-retters bålmat for selgere av Gatemagasinet Asfalt (gratis), tenkt som en tradisjon da dette var veldig koselig for alle parter
  • NRK Opptur 19.september, sendte reportasje om bålmat for Gatemagasinet Asfalt selgerne
  • Godkjent Nyttevekstkyndig gjennom Sopp og Nyttevekstforbundet
  • Foredrag om matlaging ute for Jærsoppen sammen med Gunn Grefstad
  • Adventsbål med bålgløgg og bålpepperkaker pluss underholdning
  • Bidragsyter til  et læringsverktøy om mat på tur; Snuitide
  • Bålmat og friluftsprosjekt med Bibliotekene vest i Agder
  • Bålmat med Barnas Turlag Kongsberg
  • Tang og tarekurs med matlaging sammen med Gunn Grefstad
  • Bålmat og nyttevekstvandring på Tranøy Fyr 
  • Kurs for barn og voksne under Sankefestivalen på Hjelmeland
  • 3 retters bålgourmet på Gladmatfestivalen 2022
  • 3-retters bålmat for Asfalt-selgere