Libapizza
Enkel pizza inspirert fra midtøsten
Ingredienser
- Libanesisk tynnbrød
- Zaatar krydder
- Olje til steking
- Topping paprikasmak: ajvar (paprikasaus) og paprikaskiver
- Topping tomatsmak: pizzasaus og cherrytomater i 1/4 båter
Utstyr
- Stormkjøkken/primus/ved og fyrstikker til bål
- Stekepanne
- Røreredskap
Hvordan går du frem?
- Del libabrødet i 4-6 biter
- Smør et tynt lag med saus (ajvar/pizza)
- Ha på noen 3-5 biter med paprika/cherrytomat
- strø på et raust lag med zaatarkrydder
- Stekes i 2-3 minutter i en panne med litt olje til de blir sprø men ikke brent
- Spises med en gang, de er best varme
Tips
- Kutt paprika/tomater hjemme hjemme og ha dem i små bokser
- Du kan servere disse sammen med suppe, eller bare som de er til snack